Alapanyagaiban maximálisan természetes elkészítése pedig
végtelenül könnyű. Mindezt tojás, tej és ízfokozók nélkül.
Hozzávalók (4 főre):
- 30
dkg liszt (tönköly fehér)
- 25 dkg cukor (nád)
- 6 ek kakaó- 0,5 dl olaj
(kukorica csíra)
- 2 ek ecet (fehér, balzsam ecet, alma ecet)
- 3 dl víz vagy
szójatej
- 1 tk sütőpor
- 1 tk szódabikarbóna
Elkészítés:Az összes hozzávalót
összekeverjük és 180C-on megsütjük.
Önmagában is nagyon finom, de lehet tölteni a teljes kihűlés
után. A tészta édes, a fanyar gyümölcsös krémek jól illenek hozzá.Torta
formában sütve, tortának is kiváló alap piskóta.
Forrás: napidoktor.hu
0 Megjegyzések