Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 1 óra 
Alapanyagok:

    300 g megtisztított földimogyoró
    2 db tojásfehérje
    5 tk wasabi por
    2 ek kukoricaliszt
    2 ek wasabi paszta
    2 ek só

Wasabis mogyoró
Táfelspicc|2013. 03. 14., 9:11|
Címkék:mogyoró, Wasabi, snack, rágycsa

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 1 óra

Alapanyagok:

    300 g megtisztított földimogyoró
    2 db tojásfehérje
    5 tk wasabi por
    2 ek kukoricaliszt
    2 ek wasabi paszta
    2 ek só

A sütőt 170 fokra előmelegítem. A mogyorót és a sót összedörzsölöm, majd a felesleges sót egy szita segítségével lerázom róla. Enyhén felverem a tojásfehérjét, fokozatosan hozzáadom a wasabi port, a kukoricalisztet, a wasabi pasztát, végül beleforgatom a mogyorót. Egy sütőpapírral bélelt tepsire kanalazom kisebb halmokban, majd 40-50 percig szárítom.