Alapanyagok:
300 g megtisztított földimogyoró
2 db tojásfehérje
5 tk wasabi por
2 ek kukoricaliszt
2 ek wasabi paszta
2 ek só
Wasabis mogyoró
Táfelspicc|2013. 03. 14., 9:11|
Címkék:mogyoró, Wasabi, snack, rágycsa
Forrás: Táfelspicc
Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 1 óra
Alapanyagok:
300 g megtisztított földimogyoró
2 db tojásfehérje
5 tk wasabi por
2 ek kukoricaliszt
2 ek wasabi paszta
2 ek só
A sütőt 170 fokra előmelegítem. A mogyorót és a sót összedörzsölöm, majd a felesleges sót egy szita segítségével lerázom róla. Enyhén felverem a tojásfehérjét, fokozatosan hozzáadom a wasabi port, a kukoricalisztet, a wasabi pasztát, végül beleforgatom a mogyorót. Egy sütőpapírral bélelt tepsire kanalazom kisebb halmokban, majd 40-50 percig szárítom.
300 g megtisztított földimogyoró
2 db tojásfehérje
5 tk wasabi por
2 ek kukoricaliszt
2 ek wasabi paszta
2 ek só
Wasabis mogyoró
Táfelspicc|2013. 03. 14., 9:11|
Címkék:mogyoró, Wasabi, snack, rágycsa
Forrás: Táfelspicc
Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 1 óra
Alapanyagok:
300 g megtisztított földimogyoró
2 db tojásfehérje
5 tk wasabi por
2 ek kukoricaliszt
2 ek wasabi paszta
2 ek só
A sütőt 170 fokra előmelegítem. A mogyorót és a sót összedörzsölöm, majd a felesleges sót egy szita segítségével lerázom róla. Enyhén felverem a tojásfehérjét, fokozatosan hozzáadom a wasabi port, a kukoricalisztet, a wasabi pasztát, végül beleforgatom a mogyorót. Egy sütőpapírral bélelt tepsire kanalazom kisebb halmokban, majd 40-50 percig szárítom.
0 Megjegyzések