Dmitrij Jefimov, az MHL elnöke Budapesten járt a hétvégén, az itteni tárgyalásairól és a Patriot Budapest jövőjével kapcsolatban a hivatalos honlapon nyilatkozott. 

Jefimov magyarországi látogatása során több fontos szereplővel is tárgyalt, sok pozitív jelet látott, így biztos abban, hogy jövőre is lesz MHL-csapat Budapesten, mert meggyőződött arról, van itt jövője e projektnek.

A két tulajdonos, Kralik és Knyazev biztosították őt arról, hogy minden vitának vége, leosztották a jogokat és a kötelezettségeket egymás közt, ígéretet tettek arra, hogy ezentúl okosan vezetik a klubot, amely mindenképpen és Budapesten folytatja munkáját.

Jefimov elmondta, beszélt Németh Miklóssal, az MJSZ elnökével is, aki elmondta neki, hogy nagyon szereti ezt a projektet és minden erejével támogatja. Sőt közre kíván működni a jövőbeni szponzorok felkutatásában is. Mint az orosz sportvezető mondta: “A magyar szövetség célja is az, hogy a Patriot megmaradjon, és minél több magyar fiatal jusson szóhoz a soraiban.”