Hozzávalók / 4 adag

16 dkg finomliszt
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
7 dkg földimogyoró
7 dkg étcsokoládé (süthető csokicsepp)
4 db tojás
1 teáskanál só
12 dkg vaj
1 citromból nyert citromhéj
1 citromból nyert citromlé
0.5 dl narancslé (narancsból nyert)
20 dkg mandarin (tisztítva)

Elkészítés

Vajat, cukrokat, citromhéjjal és levével, narancs levével krémesre keverjük.
Liszttel összekeverjük a csokicseppet, durvára vágott mogyorót, és a krémes keverékhez adjuk, egyenként beledolgozva a tojássárgákat.
A felvert tojásfehérjét a masszához keverjük.
23 cm-es formát zsiradékkal kikenünk, liszttel megszórjuk, beleöntjük a masszát.
Tetejére kirakjuk a mandarint.
180°C-ra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt megsül.