Hozzávalók / 6 adag

100 g teljes kiőrlésű liszt
100 g nádcukor
100 g zabpehely (nagyszemű)
100 g vaj
1 db tojás
0.5 teáskanál szódabikarbóna
2 ek kókuszreszelék
2 teáskanál fahéj
2 ek méz
2 marék dió

Elkészítés

Elkészítése rettentően egyszerű: tegyünk bele mindent egy tálba, az apróra szeletelt dió kivételével. Turmixoljuk össze, majd a végén tegyük bele a diót, és a kezünkkel forgassuk bele a sütitésztába.
Vegyünk diónyi adagokat, és lapítsuk bele sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. fél cm vastagságúra hagyjuk meg őket). Számítsuk bele, hogy kissé fel fognak puffadni, illetve terebélyesednek a szódabikarbóna miatt.
Tegyük előmelegített sütőbe, süsük kb. 10 percig. Folyamatosan ellenőrizzük, nehogy megégjen!
Fogyasszuk örömmel!