Hozzávalók / 4 adag

20 dkg csicseriborsó konzerv
0.5 citromból nyert citromlé (facsarva)
1 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma (zúzott)
1 teáskanál bazsalikom
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
majoranna ízlés szerint
10 db koktélparadicsom
0.5 kg rozskenyér (vékonyra szelve, pirítva)
1 dkg rukkola (tetszés szerint a tetejére)

Elkészítés

Törjük össze a csicseriborsót villával/krumplinyomóval. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, olívaolajat, citromlevet.
Fűszerezzük be ízlés szerint.
Adjuk hozzá a felnegyedelt koktélparadicsomokat, forgassuk össze.
Kanalazzuk rá a pirított rozskenyérre, tegyük a tetejére a salátát.
Azonnal fogyasszuk!