Hozzávalók / 4 adag

60 dkg sertéshús
20 dkg cukorborsó
2 közepes db sárgarépa
80 dkg burgonya
2 közepes db vöröshagyma
2 db tojás
2 dl tejföl
2 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
5 ek napraforgó olaj

Elkészítés

Héjában megfőzzük a burgonyát, leszűrjük, megpucoljuk és felkarikázzuk.
Olajom megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a kockára vágott húst. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Amikor félig megpuhult, beletesszük a borsót, karikára vágott sárgarépát, és tovább főzzük.
Egy közepes tepsit olajjal kikenjük. Beleteszünk a fele burgonyát, ráöntjük a zöldséges húst, és befedjük a maradék burgonyával.
Ráöntjük a tojással elkevert tejfölt, és készre sütjük.