Hozzávalók / 4 adag

4 dkg vaj
60 dkg burgonya
2 nagy db vöröshagyma
40 dkg gomba
30 dkg csemegekukorica (1 konzerv)
4 gerezd fokhagyma
3 dl tejföl
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csipet zsálya
2 ek tárkony
1 csipet chilipehely
5 dkg sajt
Elkészítés

A burgonyát, hagymát megpucoljuk, vékonyan szeleteljük, a gombát átmossuk, és azt is vékonyan felszeleteljük.
Teflonos edényben vajon megdinszteljük a hagymát, kb. 5 percig, ezután rázúzzuk a fokhagymát, picit együtt pirítjuk, majd mehet rá a szeletelt burgonya, a só és a bors, 5 percig lefedve pároljuk.
Ezután a rátesszük a gombát, a tejfölt, a zsályát, tárkonyt, majd lefedve addig pároljuk, míg a krumpli majdnem teljesen megpuhul, időnként megkavarjuk.
Végül beletesszük a kukoricát és a chilipehelyt, és fedő nélkül addig főzzük, míg kissé elpárolog a leve, de azért szaftos is maradjon.
Reszelt sajtot szórunk a tetejére, és jóízűen elfogyasztjuk. :)