Hozzávalók / 8 adag

3 db tojás
10 dkg kókuszcukor
20 dkg földi mandulaliszt
1 csomag foszfátmentes sütőpor
10 dkg bio növényi vaj (nem hidrogénezett)
2 db banán
10 dkg tej- és búzamentes étcsokoládé (90%-os)
1 ek kókuszzsír (a tepsi kikenéséhez)

Elkészítés

A kókuszcukrot és a tojásokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mikróban felolvasztott vajat.
Egy villa segítségével összetörjük a banánokat, és az étcsokoládét is lereszeljük.
Ezután a banános pépet hozzáadjuk a tojásos masszához, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
A reszelt étcsokoládét is betesszük a masszába, és jó alaposan összekeverjük.
Végül egy tepsit kókuszzsírral kikenünk, beleöntjük a masszánkat, és az előmelegített sütőben 180 fokon (alul-felül sütés) kb. 20-25 perc alatt megsütjük. (Nekem 20 perc alatt elkészült a sütemény, de végezzünk tűpróbát, mert minden sütő máshogy süt.)