Hozzávalók / 6 adag

A tésztához
130 g kókuszolaj
15 dkg erythritol
70 g cukrozatlan kakaópor
1 teáskanál só
2 db tojás
1 teáskanál vanília kivonat
10 dkg mandulaliszt
8 dkg étcsokoládé

Az öntethez
10 dkg eper
10 dkg áfonya
5 ek kókuszolaj
1 ek fahéj
2 ek méz

Elkészítés

A tésztához
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra (légkeveréssel), egy körülbelül 30x30 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
Egy nagy mikrózást álló tálba keverjük össze a kókuszolajat, eritritet, kakaóport, csokoládét és sót, majd melegítsük addig, amíg felolvad minden.
Adjuk hozzá a vaníliát és a tojást, majd erőteljesen keverjük addig, amíg fényes nem lesz. Utána adjuk hozzá a mandulalisztet, jól keverjük el. A masszát oszlassuk el a tepsiben egyenletesen, és mehet is a sütőbe. Tűpróbáig süssük (amikor a tészta már nem ragad a fogpiszkálóhoz vagy villához), kb. 20-25 perc.

Az öntethez
Vágjuk össze az epret egyenlő darabokra, és keverjük össze az áfonyával. Habverővel keverjük össze a kókuszolajat, fahéjat és a mézet, ha szükséges, egy kicsit tegyük be a mikróba.
Amikor a piskóta kihűlt, oszlassuk el rajta a gyümölcsöket, és öntsük rá a mézes egyveleget. Tegyük hűtőbe 1 órára.