Hozzávalók / 6 adag
50 dkg füstölt hal (vegyesen is lehet többféle halból)
1 nagy db vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
5 közepes db sárgarépa
2 db pepperoni
1 közepes db zeller
1 közepes db karalábé
5 közepes db burgonya
3 ek olívaolaj
10 dkg olajbogyó
2 l víz
2 kávéskanál só
fekete bors ízlés szerint
2 db zsálya
4 teáskanál tárkony
1 csokor kapor
1.5 dl főzőtejszín
2 db tojássárgája
2 közepes db újhagyma zöldje

Elkészítés
A hagymát olajon üvegesre sütjük, és hozzáadjuk az apróra vágott sárgarépát, zellert, karalábét. Teszünk bele sót, borsot, és addig pároljuk fedő alatt, amíg meg nem sülnek a zöldségek.
Ezután felöntjük vízzel, és beletesszük a felkockázott és meghámozott burgonyát, pepperónit.
Amikor már majdnem megfőtt a burgonya, beletesszük a zsályát, tárkonyt, olajbogyót és a friss kaprot, valamint a felkockázott halat. Egyet hagyjuk forrni, és kész is. A végén még utólag sóval ízesíthetjük.