Hozzávalók / 12 adag
Omlós tészta
15 dkg finomliszt
15 dkg rétesliszt
20 dkg vaj
5 dkg gyümölcscukor
1 db tojássárgája
1 csipet só

Puding
5 dl tej
1 tasak vaníliás pudingpor
3 dkg gyümölcscukor
1 teáskanál vanília kivonat

Barack
1 kg sárgabarack

Elkészítés
Omlós tészta
A liszteket összekeverjük, belekockázzuk a hideg vajat, cukrot, tojássárgáját, és dagasztógépben összedolgozzuk, fóliába csomagolva hűtőbe tesszük fél órára.
A pihentetett tésztából elvesszük a 2/3-át, és kinyújtjuk 0,5 cm vékonyra, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük úgy, hogy a tepsi falára is kerüljön tészta.

Puding
4 dl tejet felforralunk 3 dkg gyümölcscukorral.
Egy dl hideg tejben elkeverjük a pudingport, és a felforralt tejbe öntjük, folyamatos keverés mellett besűrítjük, hozzáadjuk a vanília kivonatot.
Lehűtjük, majd a tésztára simítjuk.

Barack
A barackokat kimagozzuk, a fél barackokat a puding tetejére sorba rakjuk.
A maradék hideg tésztát nagy lyukú reszelőn a barackok tetejére reszeljük, vagy rácsipkedjük.
180 fokra előmelegített sütőben, alul-felül sütésen 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.