Hozzávalók / 3 adag
300 g tonhalkonzerv (2 db)
400 g vörösbab (1 konzerv)
300 g csemegekukorica (1 konzerv)
500 ml paradicsomszósz
1 db chili
2 teáskanál tabasco szósz
1 teáskanál chiliszósz
4 db babérlevél
1 db zöldség leveskocka
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 teáskanál fokhagymapor
1 kávéskanál őrölt fűszerkömény

Elkészítés
- A tonhalat lábasba tesszük, és picit lepirítjuk.
- Hozzáadjuk a babot, a kukoricát, a babérleveleket, a zöldségleveskockát, a csilipaprikát és a paradicsompürét, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával és köménnyel.
- Attól függően, mennyire szeretjük a csípőset, meglocsoljuk tabasco szósszal és chiliszósszal, majd felforraljuk, és már tálalhatjuk is.