Hozzávalók:
220 g liszt
2 tk sütőpor
50 g kókuszreszelék
150 g kristálycukor
300 g meggy
50 ml olaj
2 db tojás
250 g natúr krémsajt

Elkészítés:
A lisztet vegyítsük el a sütőporral, a kókuszreszelékkel és a cukorral, majd forgassuk bele a megtisztított, kimagozott meggyet. Ezután lazán dolgozzuk bele az olajjal, valamint a tojásokkal habosra kevert krémsajtot.

Evőkanál segítségével osszuk el a tésztát egy 12 darabos muffintepsi papírkapszlival kibélelt mélyedéseiben, és süssük a 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig. 

Végül vegyük ki, szedjük ki a muffinokat a tepsiből, és hagyjuk kihűlni őket. Egy kevés kókuszreszelékkel megszórva kínáljuk.

Megjegyzés:
Fagyasztóból elővett meggyel is dolgozhatunk.