Hozzávalók:
3 db nagyobb burgonya
200 ml tej
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma
csipetnyi őrölt fekete bors
1 kiskanál majoránna
csipetnyi őrölt kömény
80 g sampinyongomba
200 g finomliszt
2 camembert sajt
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A fokhagymát préseljük át vagy nyomjuk szét. A burgonyát hámozzuk meg és reszeljük finomra. Nyomkodjuk ki belőle a vizet, majd adjuk hozzá a tejet, a tojásokat, a fokhagymát, a csipetnyi borsot és köményt, a lisztet, a majoránnát és az apróra vágott gombát. Ízlés szerint sózzuk, majd az egészet alaposan keverjük össze.

Vízszintesen mindkét camembert-t vágjuk ketté, majd negyedeljük fel. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Merőkanállal tegyünk a serpenyőbe két adag burgonyás masszát, helyezzünk rájuk 1-1 sajtdarabot, majd fedjük be azt 1-1 adag burgonyás tésztával. A töltött burgonyalepények mindkét oldalát süssük aranyszínűre.