Hozzávalók:
200 g hajdina
150 g zöldborsó
4 ek olívaolaj
200 g csirkemell
bors
fél db citrom
fél tk kurkuma
negyed tk őrölt fahéj
20 g friss menta
100 g bébispenót

Elkészítés:
A hajdinát főzzük meg a csomagolásán olvasható leírás szerint, majd a tűzről lehúzva hagyjuk kihűlni.

A zöldborsót lobogva forró sós vízben főzzük puhára pár perc alatt, majd szűrjük le.

Serpenyőben hevítsünk fel 2 ek olajat, és kevergetve pirítsuk rajta fehéredésig a felkockázott, sóval, borssal ízesített csirkemellet.

Adjuk a hajdinához a maradék olajat, a citrom kifacsart levét, a kurkumát, a fahéjat, a mentát, ízlés szerint sót és borsot. Végül keverjük bele a csirkemellet és a leszűrt borsót is. A bébispenótra halmozva kínáljuk.