Harangozó Teri augusztus óta betegeskedett, de sokáig senki sem tudta, milyen betegség állhat a kórházi kezelés mögött. Halálának tragikus híre megrázta az országot. Most egy meglepő titokra derült fény.
Szombaton helyezték végső nyugalomra Harangozó Terit, aki szeptember 8-án hunyt el a kórházban. A Szent István Bazilikában rengetegen gyűltek össze, hogy búcsút vegyenek az énekesnőtől. Ahogyan azt szerette volna, kedvenc fotója volt látható az urnája mellett, az érkezőktől pedig mindössze annyit kértek a szervezők, hogy egy-egy szál fehér rózsát hozzanak magukkal. Meghittség és szeretet hatotta át a templomot, hiszen számos rajongója, barátja és családja vett részt a búcsúzáson, csak olyanok, akik imádták őt. Még az égiek siratták az énekesnőt, hiszen a borongós idő úgy vetett fátylat minden esőcseppel az épület köré, mintha csak könnyeket hullatna a szomorú napon.

Az eseményen részt vett Harangozó Teri bizalmasa és jó barátja, Terry Black is. “Terike, hála az égnek, nem volt magányos” – mondta szűkszavúan a Blikknek arra utalva, hogy jó ideje szerelemben élt az énekesnő, a férfi kilétéről azonban csak nagyon kevesen tudtak. Néhány közeli barát és egy szűk kör. A művésznő mélyen vallásos volt, apácák nevelték fel, arra sem volt hajlandó, hogy egyedüli szülőként neveljen fel egy gyermeket, puritán kapcsolatban. Megadatott ugyan neki a szerelem, az utolsó húsz évében boldog volt egy nála jóval fiatalabb férfi oldalán, de nyilvánosan sohasem vállalhatták egymást.

A férfiről mindössze annyit lehet tudni, hogy ő is zenészként dolgozik, ugyanabban a körben mozogtak, ráadásul az úr megismerkedésük kezdetén még nős volt, családja mellett kezdett titkos viszonyba az énekesnővel. Úgy látták jónak, ha csak kevesen tudnak a közöttük dúló érzelmekről. A férfi állítólag a szertartáson sem vett r