Hozzávalók:

1 kg csirkeszárny
4 db tojás
2 tk mustár
1 tk csípős Piros Arany
1 tk szárnyas fűszerkeverék
3 gerezd fokhagyma
1 dl tej
kukoricaliszt
5 dl olaj a

Elkészítés:

A csirkeszárnyat alaposan mossuk meg, majd papírtörlővel töröljük szárazra. Ezután sózzuk be, és hagyjuk kb. fél órát állni.

Egy tálba üssük fel a tojásokat, majd adjuk hozzá a tejet, a fűszereket, a mustárt, nyomjuk bele a fokhagymát, és keverjük alaposan össze.

Ezután fokozatosan keverjünk hozzá annyi kukoricalisztet, hogy egy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.

Az olajat egy serpenyőben hevítsük fel.

A csirkeszárnyakat először forgassuk bele kukoricalisztbe, majd a fűszeres palacsintatésztába.

Ezután óvatosan tegyük bele az olajba, majd fedjük le egy fedővel. A lángot mérsékeljük, majd szép lassan, a húst többször átfordítva, süssük szép pirosra. 

Amikor szép pirosra sült, szedjük ki egy papírtörlőre hogy a felesleges zsiradékot felszívja.