Hozzávalók:
12 db csirkeszárny
1 teáskanál őrölt füstölt paprika
1 teáskanál őrölt csemege paprika
1/2 teáskanál cheyenne-i bors vagy csilipehely
1 teáskanál kurkuma
1/2 teáskanál őrölt bors
1 teáskanál só (ízlés szerint)
1 teáskanál barna cukor
2 evőkanál étolaj
1 doboz kóla

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megmossuk, ha szükséges a tokokat eltávolítjuk, a felesleget levágjuk. A fűszereket a kóla kivételével elkeverjük az olajban, majd minden oldalán jól bekenjük a szárnyakat a mázzal. Néhány órát a páclében hagyjuk a szárnyakat. Sütőtál, vagy tepsi aljára öntjük a kólát, majd egyenletesen eloszlatjuk a csirkeszárnyakat rajta. Majdnem a sütés végéig alufólia alatt sütjük, de a legvégén a fóliát vegyük le, és hagyjuk, hogy elforrja a levét a szárny.
Krumplipüré, rizs, vagy salátaköret is illik mellé.