Bajnai és a libák. Az MSZP és kettős állampolgárság ellen szavaztatók. Gyurcsány még mindig a parlamentben, azután, hogy tönkre vágta ezt az országot. Nem beszélve arról, hogy ő bőrén, és az általa képviselt ideológia által olyan emberek kerültek hatalomra, mint Mesterházi Attila, Horváth Csaba, Korózs Lajos, Szanyi Tibor, hogy a többi komoly bűnügyi (feleségverés, csalás, nemzeti közvagyon elorzása amit zárójelbe téve pályázati pénzeknek is kell nevezni) háttérrel rendelkező pro communism-humusz idiótát ne is említsem.

Ha felülvizsgáljuk azt, hogy a kétharmados többségű FIDESZ-kor szellem ideológiája mit hirdet, akkor kérdésként merül föl az, hogy ezek az idióták, miért vannak még mindig hatalmon. Miért engedhetik meg maguknak azt, hogy folyamatosan a rivalda fényt jelentő - settenkedő,  suttyó, posztkommunista eszméiket hirdessék.

Miért van, hogy ebben az országban a túl kvalifikált fiatalság, aki nem kapja meg érdemi elismerését,  és aki nem képes megalkudni a -  Marx és Engels ideológiáját hirdető, de annak több pontját megtagadó - liberális-szocialista kormánnyal ott találja magát a pellengéren, kitéve magát a nemtelen, ideológiátlanul semmi emberek kereszttüzében.

A FIDESZ óriási hibát követ el. Többszörösen is.
- Gyurgyány Feri és társai nincsenek börtönben
- Nem látszik hogy függetlenedni szeretne az Uniótól (lásd hitelfelvétel - akkor meg minek a Békemenetek)
- A tehetséges, politikai pályára alkalmas fiatalok pedig nincsenek megbecsülve (Ott éheznek valamelyik eldugott város, valamelyik lakásában - ami feltehetően egy albérlet, amit alig tudnak kifizetni).

A FIDESZ óriási hibát követ el, akkor, amikor akkora potencia benne, ami egyetlen Európai pártban sincs. És ezzel a potenciával nem akar, vagy nem kíván élni. A kérdés az, hogy miért?