A rendőrök a bejelentést követően Mélykút közelében, egy mezőgazdasági területen megtalálták a férfi élettársának és nevelt fiának holttestét.

Havaripress - A mentők értesítették a rendőrséget, hogy egy férfi végezni akart magával Baracson. A bejelentést követően a rendőrök egy mezőgazdasági területen megtalálták az öngyilkos férfi feleségét és nevelt fiát holtan - értesült a HavariaPress. A mentők értesítették hétfőn délelőtt a dunaújvárosi rendőröket, hogy Baracsról egy férfit kórházba szállítottak, aki végezni akart magával. A rendőrök a bejelentést követően Mélykút közelében, egy mezőgazdasági területen megtalálták a férfi élettársának és nevelt fiának holttestét.

A két ember halálát idegenkezűség okozta. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást az ügyben, a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

A Rangadó.hu információ szerint a családi dráma egyik áldozata Héger Ádám, a Vác és a Kaposvölgye korábbi kapusa. Héger Ádám 1991. december 10-én született. 2011 tavaszán mutatkozott be az NB II-ben, a Kaposvölgye színeiben. A tavasz során 11 mérkőzésen őrizte csapata kapuját, és 35 gólt kapott a gyenge szezont futó, és kieső helyen záró együttesben. Héger azonban maradt a másodosztályban, a következő idényben ugyanis szerződtette a Vác. A csapatnál egy teljes idényt töltött el, 16 bajnokin jutott szóhoz.