A fogyás egyik elengedhetetlen feltétele a gyors anyagcsere, ezért van, hogy akinek genetikailag gyorsabb a metabolizmusa, az nem hízik el olyan könnyen, mint akinek lassú. Cikkünk segítségével azonban Ön is felgyorsíthatja anyagcseréjét!

A zöld tea koffeint és antioxidánst tartalmaz, ezek növelik az elégedett kalória napi mennyiségét. A különbség csekély, mindössze 100 kalória, de ha beépíti napi rutinjába, hosszú távon meghozza eredményét. Ezért igyon naponta 5-6 csésze szigorúan üres zöld teát!

Ne hagyja ki a reggelit, mert máskülönben a szervezet átkapcsol éhezési üzemmódba. Mert a sejtek energia-megtakarításra állnak át, hogyha nem kapnak enni. Ahhoz, hogy anyagcseréje megfelelően beinduljon, reggelizzen két órán belül azt követően, hogy felébredt. Hogy a legtöbb kalóriát égesse el, egyen natúr zabpelyhet alacsony zsírtartalmú tejben megfőzve. Egyen hozzá egy kevés diót vagy mandulát, de tényleg keveset és egy kis gyümölcsöt.

Fűszerezzen bátran! A chili paprikában lévő kapcaicin korábbi tanulmányok szerint 5 százalékkal gyorsítja az anyagcserét. De ugyanezt teszi a fűszeres mustár is.

A B vitamin növeli az energiatermelést. A tejtermékek, a tojás és a teljes kiőrlésű gabona kiváló forrása ennek. Sajtból azonban csak lightot fogyasszon, mert a hagyományosnak nagyon magas a zsírtartalma.

Egyen sok fehérjét, annak megemésztése ugyanis több energiát igényel, mint a szénhidráté vagy a zsíré. Például ha 100 kalória fehérjét fogyaszt el, abból már megemésztése során 35-öt eléget a szervezet, míg hogyha ugyanennyi mennyiséget szénhidrátból eszik meg, abból csak 15-öt éget el - mutat rá a Fox News.
jairól érkező szakemberek a városi kerékpározás legújabb fejleményeit, tapasztalatait vitatják meg. A városlakókat pedig pazar program várja egy héten át, amelyek középpontjában a bicikli áll. Lesz bringás divatbemutató, csengőkoncert, kiállítás, filmnap és ingyen biciklimosás is a Rathausplatzon felállított Bicikli-Arénában. Június 13-án pedig a konferencia résztvevői és a városlakók a Práterbe kerekeznek, hogy egy gigantikus party keretében, császármorzsával és élőzenével ünnepeljenek.



Forrás: orientpress.hu