A szexis Dj-t sikerült utolérnünk, mert izgatottak voltunk, hogy mit szól a félrelépésről, megcsalásról, azaz a titkos viszonyok kialakításáról.

Láttam nemrég egy honlapot, amely pont arra szakosodott, hogy házasságban, párkapcsolatban élők egymással viszonyokat alakítsanak ki. Én úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban sosem szabad hagyni, hogy a közös együttlétek unalmassá, egysíkúvá, kiszámíthatóvá váljanak.

Ezért bizony tenni kell! De ha egy kapcsolatot mégis hagy a két fél ellaposodni szexuálisan (ami sajnos idővel a legtöbb kapcsolatban megtörténik), akkor szerintem az a két ember nem is volt igazán egymásnak teremtve, egymáshoz rendelve. Ha mindkettőjüket ténylegesen egymásnak szánt a sors, akkor nem mutatnak érdeklődést más iránt és a saját intim együttléteiket természetes, tudatalatti módon is variálják, nem kell ezen erejükön fölött görcsösen agyalniuk.

A megcsalás és a viszony is szerintem egymás érzelmeivel való felelőtlen játszadozás és csak fájdalmat okozhat hosszú távon. Ilyenkor érdemes inkább tiszta vizet önteni a pohárba és "lelépni a kapcsolatból". A helyzet akkor bonyolódik,ha házasságról, még inkább a ha gyerekről is szó van a történetben...- összegzett a Virág.