A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k888rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? - mondta Nagy Feró a Lokálnak.
Nem titkolja, nemmel szavaz a betelepítési kvótával kapcsolatos vasárnapi népszavazáson Nagy Feró. A zenész úgy érzi, a jövőnk forog kockán, és meg kell védeni Európát.

„Ezelőtt 5-10 évvel szabadon járkálhattunk Európában, de most már nem ezt érzem. Amikor Londonba utaztam, ott is mondták, hogy inkább merre ne menjek. De ha ki merem ejteni a számon, hogy vannak no-go zónák, akkor azonnal rasszista vagyok. Pedig csak a saját bőrömön tapasztalom, ami körülöttünk zajlik."

Elmegy és nemmel szavaz

Mindenképpen elmegyek, és nemmel fogok szavazni! A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k888rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Én sosem ítélnék el egy arab nőt a kinézete miatt, ők mégis megteszik.

Nem hiszek abban, hogy nekünk kellene alkalmazkodnunk az iszlámhoz, és azt se felejtsük el, hogy már mi vagyunk Európa! Nem Brüsszel, hanem a visegrádi négyek!"
– mondta Feró. 

Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? – teszi fel a kérdést.  Miért akarja bárki rám erőltetni, hogy együtt lakjak valamiféle humanitárius megfontolásból olyanokkal, akik nem szeretnek engem. Mert nem szeretnek! Idejönnek és követelőznek.

Az egész világ képmutató! Merkel ezt várja!