Nos úgy tűnik túl sok az ismerősöm. Gondoltam csökkentem a számukat és elmondom a véleményem a holnapi népszavazásról. Nem eresztem bő lére, ha kell hozzászólásban kifejtem bővebben.
Előszóban annyit, messze nem vagyok Orbán párti, vagy Fidesz szavazó. Ez a népszavazás nem erről szól. Ha a szavazás sikeres, erőt és támasztékot ad minden magyar szervezetnek, vagy egyénnek, akik az EU diktatúra ellen fel akarnak lépni és hazánkat, népünket, családjainkat megvédeni velük szemben.

A demokrácia alapja a népszavazás. A lényege, hogy egy közösségben az történjen, amit a többség akar. Ez a nép önrendelkezései joga. Erről szól a demokrácia. Ezért véleményem szerint az a demokrata aki holnap otthon marad, önmagát köpi szembe. Az úgynevezett demokrata politikusoknak a demokrácia, csak akkor érvényes, ha az ő elképzeléseik szerint óhajt a nép dönteni. Ha nem, akkor erővel, csalással, vagy épp bojkottal megpróbálják azt akadályozni vagy ellehetetleníteni. Ez pedig nem más mint ,,, diktatúra. És valójában ma európa vezetői és az őket támogatók épp egy ilyen rendszert üzemeltetnek. Nem demokrácia ez, hanem liberális diktatúra. Ahogyan ez az európai szólásszabadságban is megnyilvánul. Szólhatsz szabadon bármit ,,,, amit az uralkodó hatalom nem tilt. Azonban ha mégis megszegnéd ezt és kimondod azt amit nem lehet, akkor jön a pénz vagy akár a börtön büntetés. Nevetséges.

De természetesen szabadság van, mert az én felfogásom szerint valójában mindenki SZABAD ,,,, ha akarsz tőlem otthon is maradhatsz … miért ne. De az egyik dolog amit nekem az élet megtanított, hogy a legszabadabb döntéseink következményeit is vállalnunk kell. Ugyanis a szabadság, nem következmények nélküliséget jelent. Hanem éppen hogy a szabad döntéseinkért való felelősség felvállalását is.

Azaz ,,, rendben van ha otthon maradsz ,,, de akkor elvárom, hogy az esetlegesen magyarországra kötelezően betelepített migránsok közül, Te személyesen is fogadj be egy-kettőt. Magától értetődően akkor is ha szándékosan érvénytelenül szavazol, vagy ha igen-el. No és amikor a befogadottaid a családeggyesítés jogán, további 6-8-10 családtagjukat is európába hívják, akkor természetesen őket is szíveslátással fogadd.

Sőt, javaslom, hogy már előre kezdj el edzeni egy kicsit az eshetőségre és költözz a város olyan területére, ahová józan ésszel senki nem költözik. (Nem mondok konkrét utca neveket, szerintem Te is tisztában vagy egykettővel.) De legalábbis esténként mindenképpen menj sétálgatni ezekre e városrészekre a családoddal. Csak semmi izgalom, hiszen olyan hogy no-go zóna, a világon sincs és a mindenkit elfogadó világnézeted ennél szebben nem is fejezhetnéd ki. Kezd el ma este ,,, irány az éjszaka … vagy menj el mégis holnap szavazni!