Egykori osztályfőnöke mindent elmesélt.
Tóth Vera a Kicsi Óriások című tehetségkutató egyik csapatkapitányaként segíti a gyerekeket abban, hogy megvalósíthassák az álmaikat. De milyen volt ő kisgyermekként? Erről volt osztályfőnöke, Gabi néni mesélt a Hot! magazinnak.

Arról, hogy Vera már az általános iskolában megmutatta a tehetségét, egykori általános iskolai osztályfőnöke, az ének-zene szakos pedagógus beszélt, aki a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskolában tanította a felső tagozatban.

– Vera rendkívül visszafogott, zárkózott kislány volt, egyáltalán nem szerette produkálni magát, és ritkán jelentkezett, ugyanakkor szépen énekelt – meséli Gabi néni a Hot!-nak. – Mindent dzsesszstílusban adott elő, még a népdalokat is.

Már kiskamaszként is zavarta a testalkata, nagyon sokszor volt egyedül

Alig engedett magához közel valakit, nem nagyon barátkozott. Amikor a többiek iskola után együtt elmentek valahova, ő leggyakrabban hazasietett. Kimaradt a bulikból, és gyakran töltötte egyedül a tanórák közötti időt.

Vera egykori osztályfőnöke azt is elmesélte, hogy Verát már kiskamaszkorában is zavarta a testalkata.

– Szerencsére a társai nem csúfolták, bár, biztos, hogy megvédte volna magát, hiszen, ha valaki igazságtalan volt, azonnal felemelte a szavát.

A tanárnő Vera húgát, Gabit is tanította:

– Általában kevés időt töltöttek együtt az iskolában, de mindenki tudta, hogy bármikor, bármiben számíthatnak egymásra. Vera hagyta Gabit érvényesülni, folyamatosan tolta előre, Gabi nála sokkal bátrabb volt.