Michelle Martens új-mexikói anya beismerő vallomást tett. A rendőrök is megdöbbentek, amikor a nő kijelentette: imádta nézni, ahogy megerőszakolják a 10 éves lányát. A kis Victoria holttestét megcsonkítva találták meg.
Victoria Martenst anyja szeretője bedrogozta, megerőszakolta, megölte, majd feldarabolta. A nő ezt végignézte. A rendőrség három embert tartóztatott le a gyilkosság kapcsán: Michelle Martenst, Victoria anyját, a nő párját és annak unokatestvérét. A lányt a 10. születésnapján ölték meg, az anya lakásában.

Az anya vallomása szerint a kislánynak metamfetamint adtak, hogy „lenyugodjon”. A nő párja megerőszakolta Victoriát, miközben az unokatestvére nézte őket. Az anya szerint a férfi az erőszak után megfojtotta a kislányt, míg a férfi azt állítja, hogy semmi köze nem volt a gyilkossághoz, azt az unokatestvére követte el.

Azóta a nő újabb vallomást tett, amiben közölte, élvezte nézni, ahogy megerőszakolják a lányát. Korábban két másik férfit is megkért erre, az egyik a munkatársa volt, a másikkal online vette fel a kapcsolatot. Nem pénzért árulta a lányát, egyszerűen csak élvezte a gyerek szenvedéseit – írja a nypost.com.

Az eset hatalmas felháborodást váltott ki Új-Mexikóban. A kislányt ugyanis brutálisan gyilkolták meg. Holttestét egy égő takaróba csomagolták, már mindkét karját levágták, a lábait is csak pár ín tartotta.