Nem megtréfálni akarjuk olvasóinkat, írásunk címe ugyanis fedi a valóságot, hiszen Lakatos Attila, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cigányvajda vezetésével tényleg migránsellenes falanxba tömörülnek a gyermekeiket, asszonyaikat és egzisztenciájukat féltő cigányok.
A felforgatásra szakosodott, liberális médiafelületek már rasszistázzák Lakatos Attila kezdeményezését, ahogy ők fogalmaznak Magyarországon már mindenkinek elment az esze, így a cigányoknak is.

“Ma még szabadon elengedhetjük gyerekeinket iskolába, mert nem bántja őket senki. Ha bejönnek a bevándorlók, félteni fogjuk a lányainkat, a feleségeinket, a családunkat, mert senki nem lesz biztonságban.” – jelentette ki Lakatos.

A múlt héten szombaton, Miskolcon megalakult Európai Romák Egyesülete egy civil kezdeményezés, ami soraiba várja a cigányságot határokon innen és túl azon, így várják az aktivistákat Csehországból és Nyugat-Európa minden részéből. A szervezethez már csatlakoztak is több kárpátaljai, erdélyi és felvidéki településeken élő cigányok.

A civil kezdeményezés határozottan nemet mond Brüsszel terveire, miszerint kvótát ír elő Magyarország számára, mellyel hazánkba parancsolja az afgán, szír, észak-afrikai és ki tudja még milyen területekről érkező munkavégzésre teljességgel képtelen emberanyagot.

A honi cigányság ennek nem örül, jelentősen csökkenhet a segély és a fiatal cigány lányok is könnyen áldozatul eshetnek a szexuálisan aberrált muszlimoknak és állatias ösztöneikről hírhedt négereknek.

Lakatos Attila elmondta, hogy féltik a munkahelyeiket is, hiszen a migránsok is tanulatlanok, szakképesítés hiányában pedig ugyanazt a munkát végeznék el, mint amit ők végeznek most. Így elvennék a magyarországi cigányok munkahelyeit.

A liberális média gyűlölködői hozzák a formájukat, rasszista itt már mindenki, a magyarok, a németek, minden európai nemzet és a cigányok is. Egyedül a liberálisok nem rasszisták, talán azért nem,mert ők szimplán csak hülyék.

Siklósi Botond