A színésznő szerda este Instagramján törte meg a csendet és ismerte be a róla szóló pletykát, miszerint másodék gyermekét hordja a szíve alatt.
Bár Angelina Jolie állítja férje, Brad Pitt nevelési módszerei vezettek oda, hogy végül beadja a válási papírokat, a pletyka, miszerint a sármos színész legújabb filmje, a Szövetségesek forgatásán összejött kolléganőjével, Marion Cotillarddal, csak nem csitul.

A Jolie-Pitt válás pedig egyre érdekesebb lesz, főleg, hogy szerda este Marion beismerte, amit már megszellőztetett róla egy francia magazin, miszerint második gyermekével várandós. A színésznő ezzel együtt hangsúlyozta, hogy a jövevény édesapja, kedvese, Guillaume Canet, akivel immáron nyolc éve alkotnak egy párt és akivel már van egy közös gyermekük, Marcel.

“Nem szoktam ilyen típusú találgatásokra reagálni, sem nem komolyan venni, de ebben az esetben úgy éreztem, fel kell szólalnom, hiszen ez már komolyan érinti a szeretteimet. Először is, sok évvel ezelőtt rátaláltam életem szerelmére, gyermekem és a bennem növekvő jövevény apjára. Ő a szerelmem, a legjobb barátom, az egyetlen férfi, akire szükségem van. Kívánom továbbá Bradnek és Angelinának, hogy találjanak békét ebben a viharos időszakban.” – fejtette ki közleményében, mely az első és egyben az utolsó reakciója a felröppent pletykákra.

Forrás: dailymail.co.uk