A Szín­há­zak Éj­sza­ká­ján már csúcs­for­má­ban osz­to­gatta a leg­jobb po­é­no­kat Gál­völ­gyi János, ko­rábbi be­teg­sé­gé­nek nyoma sem lát­szó­dott rajta. A be­szél­ge­tés egy pont­ján azon­ban na­gyon el­ko­mo­rult az arca.
Ennek az lehet az oka, hogy csak fellépés után van bevétel, a színházak többségében, ha meg is maradt a társulat, sokan már csak előadások után kapnak fizetést, nincs alkalmazotti státusz.

Nincs már fizetésünk, mint régen, és ezt nagyon megérzi az ember, főleg, amikor a hó végén be kell fizetni a sárga csekkeket - mondta a poénok közepette elkomorult arccal a Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész, akit néhány hónapja kórházba kellett vinni, mert leállt a veséje.

Valószínűleg erre a nehéz időszakra is célzott, hiszen több színdarabban is játszik, viszont betegség esetén ilyen formában nincs bevétel, illetve annak összege igen minimális.

Gálvölgyi Jánosnak bemutatója is lesz az idén, nemsokára egy monodrámában láthatjuk, amire már most nagyon készül.

A Játékszínben tartott talkshow másik két vendége a két színészlegenda, Pásztor Erzsi és Vári Éva voltak. Sziporkázó humorukkal hamar levették a közönséget a lábáról.