Akármilyen az idő, nyáron a legtöbben a sütés nélküli desszerteket szeretik. Gyorsan összeállítható, elronthatatlan, és finom. Mint ez a csodás torta is.
Hozzávalók:

30 dkg darált keksz
10 dkg olvasztott vaj
1 doboz habtejszín
50 dkg mascarpone
1 kis üveg Nuttela
porcukor

Elkészítés:

A kekszmorzsát alaposan összekeverjük az olvasztott vajjal és a 2 evőkanál Nutellával. A keveréket belenyomkodjuk egy tortaforma aljába, majd ezt a kekszes alapot a hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
A habtejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét, a porcukrot és a Nutellát robotgéppel alaposan elkeverjük, majd az így kapott krémet óvatosan a habtejszínhez keverjük.
Rákenjük a krémet a kekszalapra és minimum 4 órára a hűtőbe tesszük.