Németország ciklusról-ciklusra a földdel teszi egyenlővé Európát. Az egyik francia miniszterelnök annyira szerette Németországot, hogy akár kettőt is elviselt volna belőle. Közben Németország egyesült, és Európa megosztottabbá vált, mint bármikor korábban.
Európát terrortámadások sorozata rázza meg immár 1-1,5 éve. Vannak időszakaink, amikor hetente több is. Furcsa politikai ideológiákat képviselő politikusok és sajtótermékek szerint nekünk, európai polgároknak kötelességünk együtt élni a terrorral és az erőszakkal. Mától csak akkor lehetsz politikailag korrekt, ha támogatod a több százezer fős, masszívan férfiakból álló néptömeg beáramlását.

Szabó Csaba, Erfurtban élő történész testközelből tapasztalta meg a Willkommenskulturt. Ő a német liberalizmus alapját a II. világháborútól eredezteti. A bűnös nép képéből kilábaló és a nácizmus leckéjét egy életre, és több generációra nézve megtanuló nyugat-német társadalom már a hatvanas évektől a Willkommenskulturt, azaz a befogadó, nyitott, sokszínű és a muszlim kultúrát is magáénak valló társadalmat épített fel.

Ezt iskolákban tanították, és évtizedeken keresztül a mindennapokban próbálták elfogadtatni. Úgy tűnik, ez működött is. Ma, Berlin, Köln vagy Mainz utcáit járva teljesen természetes még a hatvan éves német öregúrnak is, hogy kenyeret és a reggeli kávét a szomszéd török unokája szolgája fel, hisz ezt látta a hatvanas évek óta. Erfurtban azonban – ami tökéletes példája a poszt-kommunista társadalmaknak Európában – megnéznek az utcán, ha szakállad van, gyanús vagy, ha csomagot hagysz az ajtó előtt, lenéznek, ha fekete a bőröd és kivételesen rossz a helyzeted, ha épp szíriai menekült vagy manapság. Kevésbé németek vagy európaiak lennének az erfurtiak?  – teszi fel a kérdést legújabb írásában.
A történész meglátása szerint ez a dichotómia két Európát hozott létre: a neoliberális, Willkommenskulturt támogató, saját elveiket igen agresszíven védő és a más véleményt el nem fogadó csoportot és a többi embert, aki válságként éli meg az “új Európa születését”, az iszlám vallás beáramlását, a mindennapi terrorizmust és a régi, konzervatív értékek lassú, de biztos eltűnését. A probléma leginkább abban gyökerezik, hogy az uniót vezető politikusok és a neoliberális nyugati avantgardisták mindenkit, aki nem az ő ideológiájukat követi, egyetlen csoportba, egyetlen jelzőbe zsúfolja: neonáci vagy populista.

A neoliberálisok megbélyegzése egyetlen célt szolgál:
a valós problémák helyett, álproblémák és álviták kényszerűségét, mely Európa pusztulását fogja okozni.
Németországban mindennapos az erőszak
Az elmúlt hetek terrortámadásai a magyar közvélemény mellett a világot is megdöbbentette. Franciaország után már Németország is célponttá vált. A német média és a politikai elit sunnyog, tagad és megpróbál úgy tenni, mintha minden egyes terrortámadás egyedi és elszigetelt eset lenne. Ezzel szemben a valóság az, hogy Németország a saját maga által ásott verembe Európát, Magyarországot és a nyugati civilizációt is belerántotta.

A würzburgi, a müncheni és az ansbachi terrorcselekmények azonban sajnos csak a jéghegy csúcsát jelentették. Ezt támasztja alá egy az országos sajtótermékek által konzekvensen ignorált civil kezdeményezés is – hívja fel a figyelmet a Spíler Petra Berger blogjára hivatkozva. 

Egy nő, aki megmentheti a megmaradt Németországot

Egy Észak-Németországban élő, elővigyázatosságból álnéven publikáló hölgyet a Kölnben szilveszter éjjelén történt tömeges szexuális zaklatás és nemi erőszak botrány arra sarkallta, hogy térképes online adatbázist vezessen az elsősorban Németországban, illetve a német nyelvterületen (Ausztria, Svájc) kizárólag migránsok által elkövetett legkülönfélébb bűncselekményekről.
A kezdeményezés neve is árulkodó, hiszen a Petra Berger álnéven nyilatkozó nő, a projektnek az Elszigetelt Esetek nevet adta, szarkasztikusan utalva arra, ahogy a mainstream média sok esetben a – Willkommenskulturba nem illeszkedő –, migránsok által elkövetett bűneseteket interpretálja. A térképen szereplő bűncselekményeket különböző színű gombostűk jelzik, annak megfelelően, hogy milyen típusú eseményről van szó. A gyűjtésbe csak olyan bűncselekmények kerülhetnek bele, amelyeket rendőrségi közlemény is alátámaszt.

A projekt részeként Berger egy Facebook-oldalt is indított, hogy folyamatosan tájékoztathassa a közvéleményt. Ide kerül fel minden új bűncselekmény, amelyet migránsok követtek el.

A statisztikák szerint német nyelvterületen 2016-ban összesen:

6504 bűncselekményt követtek el a migránsok.

Az alábbi táblázatban a bűncselekmények típus szerinti megoszlását ábrázoltuk.
A blog megjegyzi, hogy a megdöbbentő bűncselekmények hatására a német lakosság már terrorban érzi magát. A migránsok elsődleges célpontjai a nők, akiket naponta inzultálnak, kirabolnak, megerőszakolnak, gyakori áldozatai az egyénileg vagy a csoportosan elkövetett szexuális zaklatásnak. A migránsok nem ritkán a nemi szervüket mutogatják, illetve maszturbálnak a nyílt utcán. Persze ezeket a hírek a német mainstream média cenzúrázza, vagy ha mégis ír róla, akkor elszigetelt egyedi esetként tálalja.

A női jogokért állandóan aggódók, figyelem!

Sokan azonban sajnos nem úszták meg ennyivel. Például az a 18 éves dortmundi lány sem, akit két iraki, vagy az a 88 éves herfordi nyugdíjas hölgy sem, akit egy szomáliai bevándorló erőszakolt meg. Bad Oldeslohe nevű településen egy eritreai migráns, miután nem sikerült megerőszakolnia egy helyi nőt, arcon, illetve torkon vágta őt. Az észak-belgiumi Ostende városában egy hét főből álló banda megerőszakolt egy 17 éves belga lányt, az esetet videóra is vették. Az egyik 14 éves elkövető minderről csak ennyit mondott a rendőrségen: „a nők ne panaszkodjanak, mert nekik azt kell tenniük, amit a férfiak mondanak nekik.” Egy berlini törököt csak hét (!) nő megerőszakolása után sikerült elfognia a rendőrségnek. A németországi Dörpenben egy 67 éves nőt támadott meg egy bevándorló, leteperte a földre, letépte a ruháit, a hölgyet a kutyája mentette meg a nemi erőszaktól. Bécsben három afgán egy vasúti pályaudvar mosdójában erőszakolt meg egy 21 éves lányt.
A bevándorlóknak semmi sem szent, ez a kiskorúak ellen elkövetett gaztettek számából és minőségéből is látszik. Einbeckben egy anyát és két éves gyermekét ütötte meg ököllel az egyik migráns, míg Bad Kissingenben egy bevándorló egy 8 éves gyermek előtt vetkőzött csupaszra és kényszerítette őt, hogy fogja meg a nemi szervét. Mettmannban egy bevándorló lefogott egy 13 éves kislányt, meg akarta erőszakolni, mivel azonban nem járt sikerrel, lefejelte őt. Kielben egy 7 éves kislány olyan súlyos szexuális zaklatásnak esett áldozatul, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Általánosságban elmondható, hogy a bevándorlók a kisebb-nagyobb konfliktusaikat a kezük ügyébe kerülő szúró-vágó eszközökkel rendezik. A nekik nem tetsző személyeket legtöbbször késsel, vagy baltával sebesítik meg, esetleg ki is végzik. A rablások, közterületi randalírozások, kisebb testi sértések ezrei szinte eltörpülnek a fentiek mellett – írja a Spíler.

A fenti gyűjtés csak töredéke annak, ami most éppen Németország kisvárosaiban, vagy a liberálisok által nem létezőnek titulált no-go zónákban zajlik. A német állam magára hagyta a polgárait, akik napi szinten kénytelenek elszenvedni az idegenek által sorozatosan elkövetett támadásokat.

A német média és a politikai élet meghatározó szereplői pedig álproblémákkal terelik el a lakosság figyelmét. Nácit és populistát kiáltanak, a politikai korrektséget pedig csúcsra járatják.
De ez már egy másik történet.