Hozzávalók / 4 adag

A tésztához
15 dkg vaj
0.75 bögre porcukor (levendulás porcukor)
3 db tojás
1 bögre finomliszt
0.5 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor

Krémhez
15 dkg vaj
25 dkg porcukor
2 ek víz

Elkészítés

A tésztához
A lágy vajat elkeverjük a levendulás porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, és simára keverjük.
Apránként hozzáadjuk a lisztet, sütőport, és tovább keverjük. Simára.
Papírformába adagoljuk, 1 formába 1 evőkanálnyit. Aranybarnára sütjük.

Krémhez
A lágy vajat habosra keverjük a porcukor egyik felével, hozzáadunk 2 ek vizet, jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a porcukor másik felét.
A krém összeállítását követően habzsákba töltjük, és a kihűlt cupcake tetejére nyomjuk, majd tetszés szerint díszítjük.