Hozzávalók / 3 adag

3 db tojás
1 ek citromlé
1 dl víz
95 g tápiókaliszt
1 tk só
1 csipet bors
1 tk szódabikarbóna
80 g szezámmag (szezámmagliszt)
55 g gesztenyeliszt
1 ek kókuszolaj
25 dkg virsli

Elkészítés

Egy keverőtálban elvegyítjük a tojást, citromlevet és a vizet, egy másikba pedig kimérjük a liszteket és a fűszereket.
A két keveréket összeadjuk, és kézi habverővel homogénre keverjük, majd beleöntjük a kókuszolajat is.
A virslit elszeleteljük, a sütőt pedig előmelegítjük 190 Celsius-fokra.
Formába öntjük a masszát, óvatosan belenyomjuk a virslit, és 30 perc alatt készre sütjük, alul-felül fokozaton.
A megadott mennyiségből nekem 12 db mini hot-dog lett.