Hozzávalók / 2 adag

25 dkg darált sertéshús
25 dkg csiperkegomba
1 db vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 db hegyes erős paprika
1 db chili
1 db paradicsom
2 ek olívaolaj
só ízlés szerint
1 teáskanál fekete bors
1 teáskanál csípős fűszerpaprika
1 teáskanál oregánó
1 dl paradicsomlé
1 dl fehérbor (rizling)
25 dkg spagetti tészta
14 db olajbogyó (chilivel töltött)
3 dkg parmezán sajt

Elkészítés

A hagymákat aprítjuk, a paprikákat és a paradicsomot daraboljuk.
Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, rátesszük a húst, s fehéredésig pirítjuk.
Vizet forralunk. Sózzuk, beletesszük a tésztát. Lereszeljük a sajtot.
A paprikát, gombát a serpenyőbe rakjuk, majd a paradicsomot is. Fűszerezzük. Kis idő után beleöntjük a paradicsomlevet és a bort.
A ragut felrottyantjuk, rászedjük a tésztát, összekeverjük, még forrón tálalunk. Megszórjuk az olívabogyóval, s meghintjük a reszelt sajttal.