Hozzávalók / 2 adag

125 g chorizo
2 közepes db paradicsom
1 gerezd fokhagyma
200 g zöldbab
3 közepes db újhagyma
2 db főtt tojás
115 g quinoa
2.5 dl forró víz

Elkészítés

A quinoát a forró vízben kifőzzük, kb. 10-15 perc.
A két tojást keményre főzzük. Persze ízlés szerint hagyhatjuk a sárgáját folyósan is, ha úgy szeretjük.
A chorizo-t felszeleteljük, és serpenyőben közepes lángon a saját zsírját megpirítjuk 3-5 perc alatt.
Közben felkockázzuk a paradicsomot, és hozzáadjuk.
A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, a paradicsomra dobjuk.
A zöldbabot felszeleteljük, és a chorizo-s paradicsomhoz keverjük.
Az újhagymát felszeleteljük, és a zöldségekhez adjuk.
A chorizo-s zöldségeket két tálon elosztjuk, a megfőtt, leszűrt quinoát ráhalmozzuk, és a főtt, kettévágott tojással tetézzük.