Hozzávalók / 3 adag

3 db tojás
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés

A tojások sárgáját tegyük külön-külön csészébe, a fehérje mehet egy nagyobb keverőtálba.
Egy robotgép segítségével a tojásfehérjét pár perc alatt verjük fel keménnyé, majd egy sütőpapírral vagy alufóliával kibélelt tepsibe halmozzuk úgy őket, hogy a közepüket nyomkodjuk be, ahová majd kerülnek a tojások sárgája.
A tepsit tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe, és 3 percig süssük a "felhőcskéket", majd vegyük ki őket, és óvatosan helyezzük a mélyedésekbe a tojássárgáját. Ezután tegyük újabb 2-3 percre a sütőbe, így még lágy és folyékony lesz majd a sárgája.
Tálalhatjuk is, kis só és borssal fűszerezve.