Wolfgang Schäuble, német pénzügyminiszter korszakos interjút adott egy német lapnak, melyben kifejtette, hogy miért is van szüksége a német társadalomnak a migránsokra.
Az interjú messziről indít. A miniszternek sikerül vérig sértegetnie több népcsoportot, többek között a németeket, akiket beltenyészettel vádol, és a török nőket is , akire úgy tekint, mint a németség jövőjére.

Wolfgang Schäuble a Die Zeitnek fejtette ki véleményét a német kormány bevándorlás-politikájáról, s többek között kijelentette: azért kell beengedni a migránsokat, hogy Németország lakossága ne legyen beltenyészet.

Szerinte „az elszigeteltség a vesztünket jelentené.”
Majd mindehhez hozzátette: “a muszlimok gazdagabbá teszik a mi nyíltságunkat és sokszínűségünket. (…) Nézzék a németországi törökök harmadik generációját – különösen a nőket. Ebben hatalmas lehetőség rejlik az újításra.”

Az interjút olvasva az az érzése támad az embernek, hogy a pénzügyminiszter vagy a realitásokat nem ismeri, vagy az iszlám világra jellemző beltenyészetet, ahol az unokatestvérekkel való házasodás elfogadott, miközben a keresztényekkel való egybekelés kifejezetten tiltott és bűnös dolognak számít

Halkan kérdezem, hogy miféle faji korcsosulás veszélyezteti a nyolcvanmilliós Németországot, ahol eleve több germán népcsoport él együtt, bajorok, szászok, svábok, poroszok, rajnai németek, észak-németek stb., nem beszélve Európáról, amely éppen csodálatos nemzeti sokszínűségéről ismert, a keltáktól kezdve a germán népeken át a szlávokig és tovább?

Ilyen magvas gondolatokat ritkán olvas az ember. Hajrá Németország!