Hozzávalók / 10 adag

200 g étcsokoládé
50 g kókuszzsír (+1 tk. a tepsit kikenni)
100 g édesítőszer
180 g mandulaliszt
0.5 csomag sütőpor
3 db tojás
1 csipet só
100 g fagyasztott erdei gyümölcs mix
200 g málna 

Elkészítés

Egy teáskanál kókuszzsírral kikenünk egy 20x30x4cm-es tepsit. A sütőt 180 Celsius fokra előmelegítjük.
Az étcsokit és a kókuszzsírt egy kicsi főzőedényben felolvasztjuk. (Halogén vagy indukciós főzőlapon, alacsony hőfokon nem kell alá gőz sem.)
Közben a mandulalisztet, sütőport, sót az édesítőszerrel és a tojásokkal kikeverjük.
A felolvadt erdei gyümölcsöket is belekeverjük. Gyönyörű sötétlila színe lesz.
A felolvasztott kókuszzsíros étcsokit is belekeverjük.
Az előkészített sütőedénybe öntjük, elegyengetjük a tetejét, majd félbevágott málnával megtűzdeljük.
Fél óra alatt készre sütjük. Szeletelés előtt hagyjuk langyosra hűlni. (Igen, rejtegetni kell a család elől fél órán át...)