6 ek holland cukrozatlan kakaópor
6 db tojás
3 kávéskanál gluténmentes sütőpor
40 dkg házi szilvabefőtt (édesítőszerrel készült)
1 ek kókuszzsír (a tepsi kikenéséhez)
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a sütőporral kifehéredésig keverjük, majd a fehérjét is keményre felverjük.
Ezután hozzáadjuk a kakaóport, és ráöntjük a tojássárgájából felvert masszát. Egy villa segítségével óvatosan egyneműsítjük a masszánkat.
Közben előmelegítjük a sütőt 170 fokra (légkeveréses), és a kapott masszát egy spatula segítségével a kókuszzsírral kikent tepsibe öntjük.
Végül rátesszük a szilvabefőttet, és az előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
0 Megjegyzések