Hozzávalók / 6 adag

Tészta
2 db tojás
1 bögre cukor (2,5 dl bögre)
2 bögre rétesliszt (1 bögre finomliszt+1 bögre rétesliszt)
125 ml napraforgó olaj
2.5 dl tej
1 csomag sütőpor

Töltelék
50 dkg tehéntúró
2 db tojás
2.5 dl tej
1 bögre cukor
1 tasak vaníliás pudingpor
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg lekvár/ dzsem

Elkészítés

Tészta
A tojást és a cukrot mixerrel jó habosra felverjük, hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet, és végül a tejjel jól elkeverjük.
Kizsírozott, kilisztezett tepsibe öntjük a tészta felét.
Erre öntjük a tölteléket, kis kanállal halmokat rakunk a dzsemből, végül a maradék tésztával befedjük.
Előmelegített sütőben megsütjük.

Töltelék
A túróhoz hozzáadjuk a tojást, cukrot, pudingport, vaníliás cukrot és végül a tejet, majd jól elkeverjük.