Ismerd meg Eric Anivát, aki abból él(t) Malawiban, hogy lányok szüzességét vette el erőszakkal, pénzért. Hogy ki fizetett neki ezért? A hagyományokhoz ragaszkodó családtagok, akik lányuk első menstruációja után ráuszították ezt a férfit a gyerekükre.
Mintha nem lenne elég, hogy 10-12 éves kislányok is voltak közöttük, Eric Aniva régóta HIV fertőzött, és a beavatási szertartások során sosem használt óvszert.

A férfi elfogatása után – az ország imidzsére rossz fényt vet, ezért az elnök kérésére végre letartóztatták –  bevallotta, hogy hosszú évek óta dolgozik hiénaként – 1985-ben kezdte -, azaz olyan szexmunkásként, aki serdülő lányok szüzességét veszi el. Az, hogy közben megkapta a halálos betegséghez is vezető vírust, nem állította meg tevékenységében, és persze nem közölte az őt felbérlő szülőkkel sem. Az öröm az öröm volt, és még egy kis pénzt is kapott érte – egy-kétezer forintot lányonként.

Az ENSZ adatai szerint Malawiban minden tizedik ember HIV-fertőzött, amihez nagyban hozzájárul az, hogy beteg hiénákat dolgoztatnak. Aniva egyébként a munkaidő lejárta után hétköznapi életet él két feleségével – az egyiket pont egy szertartás során ismerte meg -, és számos gyermekével. Az országban annyi változás történt, hogy18 év alatt senki sem házasodhat törvényesen, de az intézkedés elenyészik abban a borzalomban, amit az AIDS, a  káros, gonosz, mélyen tudatlanságban gyökerező hagyományok, és az erőszak tombolása okoz.