Hozzávalók / 6 adag
3 evőkanál mandulaliszt
3 ek holland cukrozatlan kakaópor
6 db tojás
3 ek melaszos nádcukor
3 kávéskanál gluténmentes sütőpor
40 dkg friss sárgabarack
1 ek kókuszzsír (a tepsi kikenéséhez)

Elkészítés
A sárgabarackokat jó alaposan megmossuk, majd apró kockákra vágjuk, és félretesszük.

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a nádcukorral és a sütőporral habosra keverjük. A tojások fehérjét is keményedésig felverjük.

Ezután hozzáadjuk a mandulalisztet és a kakaóport, és ráöntjük a másik masszát.

Egy villa segítségével összekeverjük a masszánkat, amíg egyneművé nem válik. Majd előmelegítjük a sütőt 170 fokra (légkeveréses), és a kapott masszát egy spatula segítségével a kókuszzsírral kikent tepsibe tesszük.

Végül megszórjuk a felkockázott sárgabarackokkal, és az előmelegített sütőbe toljuk 20 percre.