Félelmetes meglepetés várta a családot, amikor hazaérkeztek a bevásárlásból. Az anya felbontotta a frissen beszerzett salátakeveréket, ám kiderült, hogy az a zöld leveleken túl mást is tartalmaz: egy hatalmas pókot.
Felháborodott vásárlói vélemény jelent meg az ausztrál Woolworth szupermarketlánc Facebook-oldalán. Zoey Perry videót is mellékelt a mérges soraihoz, amelyben leírta, hogyan ijesztette halálra őt és a családját az áruházban vásárolt salátakeverékből előmászó hatalmas pók.

Nem ez volt az első botrány a héten az ausztrál salátatermékekkel kapcsolatban. Csütörtökön 24 különböző előrecsomagolt salátaárut kellett kivonni a forgalomból szalmonellaveszély miatt. A két érintett áruházlánc közül ráadásul az egyik éppen a Woolworth volt.

A vállalat később közölte, hogy felvették a kapcsolatot Perryvel, és teljes körű vizsgálatot rendeltek el. Emellett élelmiszerminőségi tanácsadót küldtek az előállító üzembe, hogy minimalizálják annak az esélyét, hogy ilyesmi újra megtörténhessen. A Woolworth szóvivője a Mashable szerint azt írta, hogy nagyon komolyan veszik az élelmiszerbiztonságot: a csomagolt salátáknál a beszállítóiknak elvileg muszáj megmosniuk, megszárítaniuk és átnézniük a leveleket, mielőtt azok zacskókba kerülnének.

Hi Woolworths,Shopping as per usual for Italian Style Salad Mix....get it home....Mum goes to open the packet and we are greeted by....Is this what's actually behind the "salmonella" callbacks?Kind Regards,An arachnophobic family
Közzétette: Zoe Perry – 2016. február 3.