Az Oscar-díj átadó Hollywood legfényesebb ünnepének számít. Ennek ellenére mindig akad, akik alul- vagy túlöltözi az eseményt.

Talán kezdjük a sort az idei Oscar legvarázslatosabb estélyi ruháival és azok viselőivel. Jennifer Lawrence vörös szőnyeges megjelenését a szervezők valamilyen furcsa oknál fogva a fotózás végére tették. Lawrence kisasszony az utolsók között lépett a szőnyegre, ám amit tartogatott, az nem kevesebb volt, mint egy fekete Dior csipke ruha, egy majdnem átlátszó  fűzővel, amely remekül hangsúlyozta a színésznő alakját. A smink visszafogott, inkább halvány volt, semmint harsogó, ruhája színe pedig deréktól lefelé vált egyre sötétebbé, szinte koromfeketévé.
Jennifer Lawrence a 88. Oscar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA
Az Oscar-díjas Brie Larson kék színű (inkább sötétbe hajló), fodros Gucci estélyire szavazott, csillogó, ezüst színű övvel. A vékony, spagettipántos selyemruha érdekessége a dúsan fodrozódó uszályos szoknya rész.
Brie Larson, a 88. Oscar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA
Charlize Theron egy viszonylag egyszerű vonalú, hosszú uszályú piros Diort viselt, a majdnem köldökig mélyülő vágás azt eredményezte, hogy "Mrs. Mad Max" majd kiesett a ruhájából, legalábbis ami a dekoltázsát illeti.
Charlize Theron a 88. Oscar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA
Cate Blanchett halványzöld Armani Privé kreációját virágokkal és strasszokkal hintették tele, ehhez jött még a színésznő szőke haja, meglehetősen fehér bőrszíne - az összehatás légies, szinte földöntúli volt.
Cate Blanchett, a 88. Oscar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA
Az ugyancsak Oscar-díjas Alicia Vikander azonban alaposan mellényúlt a ruha választásban. A Szépség és a Szörnyeteg stílusú sárga estélyit ezüst színű mintákkal hímezték, az önmagába felhúzott, paplan jellegű szoknya rész úgy festett, mintha egy vaníliás mignonba lépett volna.
Alicia Vikander, a 88. OScar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA
Ne hagyjuk szó nélkül Kate Winslet fekete csillogó, Ralph Lauren ruháját, amelyben persze igazán csinosan festett az este egyik legnagyobb nyertese, Leonardo DiCaprio mellett. Csakhogy Winslet szőke kiengedett, roppant előnytelen színű és fazonú frizurájával mégis egyszerű hatást keltett.
Kate Winslet, a 88. OScar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA
Végül Lady Gagát emelnénk még ki egy angyali hatású, krém színű Brandon Maxwell kreációban, amelyben mintha előre lépett volna az időben, úgy ötven évet.
Lady Gaga a 88. OScar-díj átadón. Fotó: MTI/EPA

Forrás: dailymail.co.uk