A magyar labdarúgó NB I hétvégén újraindult, a 20. forduló utolsó meccse az Újpest-Videoton volt. A meccset meg akarta nézni Bernd Storck szövetségi kapitány, illetve Andreas Möller is, de csak a tévében tudták, mert nem engedték őket be a stadionba. Az Újpest eddig a rendőrséget hibáztatta, most viszont elismerték, ők hibáztak.
Ahogy korábban beszámoltunk róla, nem engedték be az Újpest-Videoton mérkőzésre Bernd Storck szövetségi kapitányt, és segítőjét, Andreas Möllert. Ekkor a Nemzeti Sport Online-nak Ágai Kis András az Újpest kommunikációs igazgatója azt mondta, hogy

Nem a klub vagy a rendezők hibáztak, a rendőrkordonon nem tudott átmenni a szövetségi kapitány. Ott még rendező sem volt a klubtól. Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak.

Később a rendőrség közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy a rendőrök tovább engedték a szövetségi kapitányt, ezért a klub belső vizsgálatot rendelt el, amelynek eredményéről az alábbi közleményt adták ki: 

„Klubunk vezetősége belső vizsgálatot rendelt el azok után, hogy kiderült: Bernd Storckot, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát és segítőjét, Andreas Möllert nem engedték be az Újpest FC - Videoton bajnoki mérkőzésre, holott érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett.
A térfigyelő kamerák felvételének megtekintetése után kiderült, hogy a Szusza Ferenc stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező követett el mulasztást, aki nem találta Storck autójának rendszámát a nála lévő listán. Mindez azt is jelenti, hogy első közleményünkben – az akkor rendelkezésünkre álló információk alapján - tévesen állítottuk, hogy a kapitány már a rendőrkordonon sem jutott át.
Az ügy részletes kivizsgálása még tart, igyekszünk megtalálni a konkrét felelősöket, ezt követően pedig haladéktalanul megtesszük a szükséges lépéseket. Addig is elnézést kérünk az érintettektől, Bernd Storcktól, Andreas Möllertől, valamint a rendőrségtől, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy hasonló eset a jövőben ne fordulhasson elő."

A mérkőzést 1-0-ra nyerte az Újpest.