Kedves magyar állampolgárok!
Az utóbbi időben szinte minden lámpafény a népszavazást világította meg. Egyes emberek már-már unták, “már a csapon is ez folyik”. Mások ujjal mutogattak, és csak a politizálást látták az egész procedúrában. Pont ez háborított fel – velem együtt sokakat – hogy miért kell ennyire a politikai indíttatásra fókuszálni, nem törődve a valódi problémával. “Ez csak a Fidesz körül forog”, “Orbán futtatja magát”. Aztán az érvénytelen népszavazás küszöbén örvendeznek, hogy megbukott a Fidesz.

Korábban mindenki azon sírt, hogy itt nincs demokrácia. A kisemberek szava nem hallatszik fel a pulpitusra. És itt volt a lehetőség, hogy egy igen fontos, egyéneket, családokat, közösségeket, vallási csoportokat, az országot és az egész Uniót érintő kérdésről kifejtsük a véleményünket. Végre élhettünk az állampolgári demokratikus jogainkkal. Ezt harsogta mindenki eddig, hogy ide ne jöjjenek migránsok. Vagy csak rossz körökbe mozognék, hogy mást nem hallottam?! Nem hinném! És a magyar nemzet szavazati jogosultsággal rendelkező személyei nem éltek a lehetőséggel. És ezen a ponton jelenteném ki, hogy nem vagyok sem Fideszes, sem Jobbikos, sem DK-s… Azonban meg kell látni! A kormány szembe ment az uniós vezetőkkel. Rendületlenül kitartott – az egyébként minden polgár által elismert – véleménye, migrációs politikája mellett. Az elmúlt hónapokban Európa országai kezdtek felnézni ránk. Nem mondok senkinek újat azzal, hogy eddig nem voltunk meghatározó tagja az Uniónak. Nem egy erős államként tartottak számon minket, többnyire az Európai Parlamentben csak szemlélőként voltunk jelen. Most viszont fordult a kocka! Megtagadtuk a brüsszeli bürokraták parancsát, kifejtettük álláspontunkat, végigvittünk egy népszavazást. Azt kell mondani, hogy a kormány állta a sarat. A magyar Parlament nagy része (ugyanis a Jobbik is) szentül hitte, hogy a helyes döntést támogatja az ország is.

És felhívnám mindenki figyelmét, hogy nem országgyűlési választás volt. Sokan összemosták a kettőt! Az majd lesz két év múlva! Vagy majd akkor kezdenek el a népszavazásról beszélni? Képzavar esetén ugyanis elképzelhetőnek tartom. A gúnyolódást félretéve – ugyanis nem kenyerem – a lényeg, hogy nem tartott össze az ország. Hogy Orbán miatt lenne? Erősen kétlem! Ugyanis mit tartson össze az ország élén álló valaki, amikor a nép a szájhős szerepébe bújt, és besúgóhálózatot működtet, mindeközben ujjal mutogat, és elítél! Ismét kiemelném: nem védek senkit! Csak annyit látok, hogy mindenki – tisztelet a kivételnek, ami mint tudjuk erősíti a szabályt – olyan szinten ásta bele magát a politikába, hogy már nem lát mást. Holott most pont nem ez volt az érdemi része a történetnek. “Nem merek elmenni szavazni, mert ki tudja mit mondanak rólam? Mi lesz ezután a megítélés velem szemben?” És sajnos valós mondat, valódi embertől. Mert csupán ekkora a széthúzás az országban…

És sokan követnek egy olyan eszmét, amivel teljesen nem is azonosulnak, de “nehogymár a Fidesznek igaza legyen”.

Hát ezzel a népszavazással jól körberöhögnek majd minket. Mi lettünk a szájhős nemzet. Ismét nem lettünk erősek, és továbbra sem fognak felnézni ránk. De ezzel nem csak ezt értük el. Csak reménykedhetünk, hogy valóban nem fogják beengedni a migránsokat. Az érvénytelen szavazók belegondoltak egyáltalán ebbe? Vagy csupán a lájkgyűjtés volt a cél? Milyen menő ugye, hogy nem sikerült értelmes, gondolkodó ember módjára voksolni. Ebben is csupán a mai, lelki analfabéta világban érvényt szerezni akarást látom. Középpontba kerülni azzal, hogy “eltrollkodtam”. Hát köszönjük.

Figyelemmel kísérem a híreket. És nem az agymosást végző médiát, mielőtt bárki rám dobálná alaptalanul. Egy olyan tömeg, aminek Európa meghódítása a cél, a kereszténység eltörlése, az emberek meggyalázása, nem való közénk. Teljesen más kultúra. Érdekes módon az azonos vallásúak sem fogadják be őket, pedig mennyivel egyértelműbb lenne. Arról nem is beszélve, hogy nem menekültek. Hanem bevándorlók, kontinensfoglalók. De gondolom ezt senkinek nem kell részleteznem.

És utolsó szóként még hozzátenném, hogy természetesen nem azt szeretném, hogy mindenkinek azonos véleménye legyen! Valamint nem kívánom a meglátásomat másokra erőltetni! Az ellentétes nézetből ugyanis hasznos tudást lehet meríteni. Itt a politikai megbélyegzés volt felesleges, értelmetlen, és felelőtlen!

Remélem egyszer minden megváltozik, és egységes nemzet leszünk!

Kiderült Orbán titkos terve! Az Unió erre nem számított!