Idén nyolc alkalommal koncertezik a Punnany Massif zenekar. Az idei tervüket dalba foglalták és megfilmesítették.
A két alapító, "Máté" és "Wolfie" azt mondta: “A 2016-os esztendő egy rendhagyó fejezet lesz a Punnany-nagykönyvben: a turnézás non-stop őrülete után ebben az évben lejjebb akarjuk csavarni a fordulatszámot, az állandó jövés-menés helyett szeretnénk több időt tölteni egy helyben, nevezetesen a stúdióban”. Decemberig azonban még négy szólókoncerten és négy fesztiválon lépnek fel.

A négy szólókoncert mindegyike a Budapest Parkban, Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén lesz. Elsőként egy dupla, nyárindító koncert lesz, május 13-án és 14-én. Május 13-án egy lemezbemutató kerül színpadra. Másnap egy “újrabemutató” koncertet adnak, az első Punnany lemez, a Körkorkép 10. évfordulója alkalmából. Dr Soltész Péter, a zenekar & az AM:PM Music kiadó vezetője azt mondta: „A Parkba még két alkalommal tér vissza a Punnany: júliusban itt ünnepli a szülinapját és szeptemberben pedig egy szezonzáró bulival búcsúzik a zenekar a nyártól”.


Összesen négy fesztiválfellépést vállalt a zenekar, méghozzá a négy legnagyobb hazai fesztiválon. A sort a soproni Telekom VOLT Fesztivál nyitja, majd a Balaton Sound következik, ahol Macklemore előtt lépnek fel. A Sziget nagykoncert után pedig a STRAND - Nagyon Zene Fesztiválra egy különlegesnek ígérkező és a megszokottnál hosszabb koncerttel készülnek.

A zenekar két alapítója a stúdiózás és a limitált koncertkínálat előtt feltöltekező kikapcsolódásra indul. Az őket évek óta támogató OTP bank képviselője páros repülőjegyet adott át Máténak és Wolfie-nak, hogy - ahogy fogalmaztak - biztosítsák a fiúk utazását, amiből inspirációt meríthetnek a következő időszakra.

A Punnany YouTube csatornája átlépte a 100 000 feliratkozót. A YouTube új díja, az Ezüst Play Gomb jár azoknak a csatornáknak, akiket ilyen óriási tömeg követ folyamatosan. A díjhoz a YouTube magyarországi menedzsere is gratulált.