Meglepő, de Miley nem kérdezte meg kedvesét, hogy visszaveheti-e a tőle kapott ékszert.
Legalábbis ezt állította egy neve elhallgatását kérő forrás a US Weekly magazinnak. Miley Cyrus ujján tényleg a Liamtől kapott gyűrű csillog, azonban ő nem kérte meg újból az énekesnő kezét - derült ki a leleplező cikkből.

Ennek ellenére Hemsworth minden ismerősnek azt mondja, hogy Cyrus a jegyese. Szóval ki érti ezt?! Az énekesnő szerelemittasan visszavette az ékszert, kedvese pedig elfogadta, hogy ez a helyzet. Csak ez lehet a magyarázat.
Miley Cyrus és a csillogó gyémántja. Fotó: Sipa USA
Liam és Miley azután frissítették fel kapcsolatukat, hogy tavaly áprilisban Patrick Schwarzenegger kikerült a képből. A popsztár a szilvesztert már szerelme családjával töltötte Ausztráliában, ezután pár nap leforgása alatt össze is bútoroztak.

Cyrus 2013-as szakításuk idején talált rá mostani provokatív karakterére, így kérdéses, hogy az új Miley vajon ugyanaz a lány-e, akibe Liam belehabarodott. A Hemsworth család, köztük Chris sem tud semmit az állítólagos eljegyzésről, ami a Thor sztárja szerint nem jelent semmit, hiszen legutóbb is a lapokból tudta meg, hogy öccse nősülni készül.

Forrás: dailymail.co.uk