Louis Tomlinsont szó szerint megkopasztják volt barátnőjének szülei.
Több szempontból is szerencsésnek mondhatja magát Briana Jungwirth, aki múlt pénteken adott életet kisfiának, Freddie-nek, Az újdonsült anyukának a jövőben nem lesznek anyagi gondjai - köszönhetően a gyermek vér szerinti édesapjának. De szerencsés azért is, mert a szülés után nem sokkal visszanyerte eredeti alakját. Csütörtökön kapták lencsevégre divatos farmerban és melegítőfelsőben, amikben pont úgy festett, mint akinek valóban a gólya hozta csemetéjét.
A stylistként dolgozó 24 éves lánynak csupán egy futó kapcsolata volt - Louis Tomlinsonnal, de a barátság a pici miatt megmaradt köztük. A One Direction tag sajnos nem lehetett bent a szülésnél, mivel összeveszett Briana édesanyjával a műtő előtt, de szerencsére a dühös nagymama nem tiltotta el a fiatal apukát a kicsitől. Louis Instagramján már meg is osztott egy közös képet az aprósággal, melyet hat óra alatt, közel egymillióan lájkoltak.
A The Sun magazin értesülései szerint Tomlinson beleegyezett, hogy havi 10 ezer fontot (kb. 4,1 millió forint) fizessen gyerektartás címén, bár a láthatási feltételeket egyelőre még nem beszélték át. Az biztos, hogy az énekes most hat hónapra kibérelt egy Brianához közeli házat, hogy bármikor ugorhasson, ha szükség van rá.

forrás: dailymailo.co.uk